Ειρήνη Θανουρή

Χειρουργός Οδοντίατρος

Ιατρείο Οδοντιατρικής Πρόληψης & Θεραπείας

Θανουρή Ειρήνη

Η Ειρήνη Θανουρή αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου το 2001.

Από το 2001 έως και το 2003 παρακολούθησε τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην έδρα της Προληπτικής Οδοντιατρικής, Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων με κατεύθυνση την Προληπτική και Κοινωνική Οδοντιατρική.

Η κλινική άσκηση αφορούσε στο αντικείμενο της παιδοδοντίας και στην αντιμετώπιση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκπονήθηκε έρευνα με θέμα αποκαταστατικά υλικά και απελευθέρωση φθορίου από αυτά.

Ταυτόχρονα συμμετείχε σε διάφορα συνέδρια με παρουσίαση επιστημονικής εργασίας και συγγραφή επιστημονικών άρθρων με κύριο αντικείμενο τα βιοϋλικά και την απελευθέρωση φθορίου.

Από το 2004 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη με ειδική έμφαση στην οδοντιατρική πρόληψη τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες.

Παράλληλα επιμορφώνεται διαρκώς σε θέματα αισθητικής οδοντιατρικής, προσθετικής και ενδοδοντίας μέσα από σεμινάρια στα οποία συμμετέχει. Συγκεκριμένα έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στο Ινστιτούτο Μέριμνα με τα εξής θέματα: κλινική διαχείριση σύγκλεισης στην επανορθωτική οδοντιατρική, προσθετική εμφυτευματολογία, ολοκεραμικές αποκαταστάσεις ολικής κάλυψης (στεφάνες, γέφυρες), ολοκεραμικές αποκαταστάσεις μερικής κάλυψης προσθίων με όψεις και οπισθίων με ένθετα και επένθετα, μικροενδοδοντία (οπτικό μικροσκόπιο).

Ειρήνη Θανουρή - Χειρουργός Οδοντίατρος, Κατερίνη

Μιχαηλίδου Φιλιώ

Η Μιχαηλίδου Φιλιώ τελείωσε δημόσιο ΙΕΚ βρεφονηπιοκομίας και δουλεύει ως βοηθός οδοντιάτρου στο ιατρείο από το 2004 εώς σήμερα. Αντιμετωπίζει τα παιδιά με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον λόγω της εκπαίδευσής της.

Έχει εκπαιδευτεί ως άριστη βοηθός μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία με το οδοντιατρείο και ταυτόχρονα παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια για βοηθούς οδοντιάτρων για την επιμόρφωσή της.

Μιχαηλίδου Φιλιώ

Μεταξά Ελένη

Η Μεταξά Ελένη τελείωσε το ΤΕΙ Νοσηλευτικής της Λαμίας και δουλεύει ως βοηθός οδοντιάτρου στο ιατρείο από το 2011 εώς σήμερα. Λόγω της εκπαίδευσής της στο αντικείμενο της νοσηλευτικής εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο στον τομέα των σπουδών της και ειδικεύεται κοντά μας ως βοηθός οδοντιάτρου.

Μεταξά Ελένη